Rondje Tankbaan 03/04/’16

Zondag 3 april 2016 werd er met een leuk clubje weer eens wat kilometers gemaakt. Klaas, Mark, Peter Klaassen, Dennis, Patrick, Gerard, Bas en Roy hadden er zin in vandaag en een rondje Tankbaan moest het gaan worden vandaag. Met 7 man werd er om 09.06 uur weggereden. Nu zie ik u meteen denken, ik tel er toch 8 hierboven?
Dat klopt, Roy belde Patrick rond 09.10 uur op en vroeg waar we waren. Waarschijnlijk moest hij weer poepen en was het geen No-whiper 🙂
Bas bleef even hangen en de rest fietste rustig door. Na 10 minuten waren Bas en Roy weer bij de andere groep en kon er doorgereden worden.
Rondje Tankbaan was de planning, niet teveel kilometers voor de eerste keer. Het eerste klimmetje was weer even pittig.
Geen zin en puf om te praten, achter mij werd er rustig gekibbeld over van alles en nog wat. Peter had het nog best makkelijk zo te horen.
Na het klimmetje werd er met zo’n 30 gemiddeld richting Amersfoort gereden en gingen we bij Soesterberg linksaf de tankbaan op.
Ook deze klim deed weer pijn in de benen…, toen ik boven kwam stond er iemand met een lekke band. het was Gerard.
Deze rust was wel weer even lekker…, toen Gerard na 10 a 15 minuten zijn band vervangen had, konden we weer vertrekken.
We zaten net 10 seconden op de fiets en het tempo weer goed te pakken was het Bas die een leegloper had.
Het idee was dat we met 5 man door zouden fietsen en dat de andere 3 (Gerard, Bas en Dennis) ons wel in zouden halen.
Prima, wij doorgefietst en toch het tempo er wel goed in gehouden. Maar omdat wij niet precies de weg wisten hebben wij niet dezelfde route gefietst als gepland was.
Bij Patrick was al vrij vlot het tempo uit zijn benen, en kon het allemaal niet meer bol trappen. Hierdoor was het een makkelijk middagje voor de rest van de mannen.
Toen wij bij Zeist aankwamen hebben we toch Bas nog even gebeld, waar ze bleven. Het bleek dat ook Dennis een leegloper had gehad en dat Bas ook nog een keer langs de kant van de weg stond met zijn band. Thuis allemaal nagekeken, maar er was niet veel aan de hand met de banden. Terwijl de 3 mannen na 40 km op de fiets allang thuis waren, moesten die andere mannen nog flink afzien. Alhoewel, alleen Patrick was het die niet meer wist hoe hij op de fiets moest zitten. terwijl de andere 4 mannen heerlijk van het fietsgevoel genoten.
Na een flinke omweg kwamen ook wij weer thuis met bijna 60 km op de teller. Toch een lekker aantal voor de eerste keer op de fiets van ’t jaar.

Wil Roy, Mark en Peter bedanken voor het thuis brengen de laatste kilometers, kon dankzij jullie toch nog even een tandje bij op het laatst.
Ook Klaas bedankt maar deze was bij Werkhoven al thuis 😉

Dat we maar veel mogen fietsen weer.
Tot de volgende keer…..ALLEZ, ALLEZ,ALLEZ!!!

Geplaatst in Fietsverslagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *