Klaar voor de start..

Zo, inmiddels zijn we bijna een maand verder vanaf het moment dat ik op Facebook de groep Waikse Molentjes heb aangemaakt. Natuurlijk hebben we eerder dit jaar al besloten om mee te gaan doen, maar de teampagina’s gingen pas open op 1 oktober dus het had ook nog geen zin om veel eerder iets te ondernemen, sterker nog: juni 2018 is echt nog wel een tijdje weg. En toch hebben we inmiddels al heel wat geld bij elkaar gesprokkeld voor dat ene goede doel: een wereld zonder kanker.

Het bedrag dat we fictief bij elkaar hebben gehaald staat al op € 4676,-. Ik zeg bewust fictief omdat we aantal donaties hebben ontvangen  waarbij we geld krijgen per keer dat we de berg op fietsen.. een extra drive en motivatie om dus extra goed te trainen en helemaal stuk te gaan die dag om zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen. Vorige week dinsdag zaten we voor het eerst bij elkaar om te praten over hoe het nu ging, wat er allemaal al in gang was gezet en dus al liep en wat er op gepakt moest gaan worden. Het weekend daarvoor hebben we bij de molen een groepsfoto gemaakt die we kunnen inzetten op flyers, Facebook, website, noem het maar op. Natuurlijk spreken we elkaar vaker en stemmen we dingen af, maar dit gaat dan vaak gewoon via whatsapp, email of een telefoontje. Middels een Excel document proberen we alles bij te houden zodat we geen fouten maken of dingen vergeten.

Volgende maand zitten we weer een avondje bij elkaar om de lijst door te nemen en te zien hoe ver we staan en wat er wellicht wat extra aandacht nodig heeft. Dit bedrag hebben we natuurlijk te danken aan al die mensen en bedrijven die ons tot nu toe al gesteund hebben door een donatie. Los van de persoonlijke bedankjes die wij versturen ook via deze weg nog onze hartelijke dank voor de steun die wij van jullie krijgen.

Geplaatst in Alpe D'Huzes en getagd met , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *