Wijkse Courant

Na thuis gekomen te zijn vanuit Nieuwegein waar de 1e deelnemersbijeenkomst werd gehouden van de Alpe D’HuZes kwam Patrick langs, samen doen we het beheer over onze website www.waiksemolentjes.nl , we hadden hier eigenlijk al een tijdje niets aan gedaan. We hebben de site vanaf niks weer opgezet met een nieuw thema en helemaal in het teken van de Alpe D’HuZes. Zoals jullie misschien wel weten hebben we als groep vaker in het buitenland gefietst en hebben we hiervan geregeld verslagen, foto’s en soms ook wat filmpjes online gezet. Deze hebben we later weer toegevoegd en zijn dus nog steeds terug te vinden op onze site.

De afgelopen tijd hebben we zelf ook actief de media opgezocht om aandacht te krijgen op andere websites, Facebook en zelfs de krant voor onze deelname aan de Alpe D’HuZes, zo stond er 3 weken geleden al een stukje op de site van dit is wijk en hadden we een gecombineerd artikel met beide Wijkse teams die meedoen in de Wijkse Courant. Een erg mooi stukje dat precies aangeeft waarom het leeft bij beide teams en dat we trots zijn dat we gezamenlijk vanuit Wijk bij Duurstede de strijd aangaan en zoveel mogelijk geld proberen bij elkaar te brengen voor dit doel.

Geplaatst in Alpe D'Huzes en getagd met , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *